Vergelijk Energie

Vergelijk energie om te besparen op je vaste lasten Jaren bij dezelfde energieleverancier aangesloten zijn, loont niet altijd. De energiemarkt is continue in beweging en de energietarieven wijzigen dan ook elke maand. Door een simpele vergelijking tussen je huidige tarieven en de tarieven van andere energieleveranciers zie je dat je vaak flink kan besparen op je energierekening. Vergelijk energie, stap over en bespaar!

Vergelijk energie en bespaar tot wel €300,-

Energieleveranciers tonen elke maand de energietarieven voor nieuwe klanten op hun website. Het kan zijn dat jouw huidige tarieven duurder zijn dan die voor nieuwe klanten. Met meer dan 32 energieleveranciers in Nederland, kan het vergelijken van de nieuwe tarieven een lastige klus zijn. Bij een vergelijk energie is het verstandig om niet alleen te letten op de tarieven voor gas en stroom, maar ook op de vaste leveringskosten zoals het vastrecht. Deze kosten zijn per energieleverancier verschillend en hier kun je flink op besparen.

Het verschil tussen je huidige energietarieven en de nieuwe energietarieven is vaak groot. Vergelijk energie en stap over naar een nieuwe energieleverancier voor een besparing van honderden euro’s per jaar! Gelukkig is er een energievergelijker die dit allemaal al voor je op een rijtje heeft gezet. Consumind vergelijkt elke maand de tarieven van de Nederlandse energieleveranciers, zodat jij gemakkelijk kunt zien welke energieleverancier het voordeligst is. Dit doen zij volledig kosteloos en vrijblijvend voor  al meer dan 750.000 huishoudens in Nederland.

Vergelijk energie via Consumind en stap over

Om gebruik te maken van de energievergelijking hoef je alleen maar jouw gegevens en je jaarverbruik in te vullen. Je krijgt dan diverse energieleveranciers te zien met daarbij het maandbedrag dat je zult gaan betalen als je een overstap maakt. Zo zie je direct of een overstap naar een nieuwe energieleverancier zinvol is én of je kunt besparen. Wil je overstappen? Dan regelt Consumind dit kosteloos voor je. Zo kun je direct besparen op je vaste lasten en hoef jij je geen zorgen meer te maken dat je te veel betaalt voor je gas en stroom. Prettig geregeld!

Vergelijk energie en Consumind helpt je met her besparen op je energiekosten.