Reizen

De tijdreis

Deze tijdreizen worden ondernomen in kleinere groepen van 1 tot 7 personen. Onder leiding van een ervaren en deskundige gids reist U met een comfortabele personenbus af naar de voormalige slagvelden. U verblijft in zorgvuldig geselecteerde en sfeervolle accommodaties die vaak een significante rol speelden op het strijdtoneel. Hierdoor zal uw onderkomen reeds het verre verleden ademen waarnaar wij op zoek gaan. Na een presentatie op de welkomstavond, waarin u volledig op de hoogte wordt gebracht van de algemene situatie in de desbetreffende frontsector, zullen wij de volgende dagen alle locaties bezoeken die u confronteren met het verloop van de krijgshandelingen. Uw gids zal u daarbij begeleiden en voorzien van de nodige informatie en verhalen gedurende de gehele reis.

Ontdek welke arrangementen wij aanbieden!

Onze dienstverlening

Reeds vele jaren organiseren wij deze reizen in de eigen kring. Nu echter willen wij, als eerste in Nederland, deze ervaring toegankelijk maken voor een breder publiek. Onze filosofie is gebaseerd op persoonlijke begeleiding, deskundigheid, sfeerimpressies en een vrijblijvend aanbod. Met het oog op deze vrijblijvendheid, hebben wij gekozen voor een offerte mogelijkheid in plaats van een vooropgezet jaarprogramma. U kunt bij ons een offerte opvragen voor een tijdstip en deelnemersaantal die u zélf vaststelt! Tevens kunt u door ons een reis- en annuleringsverzekering laten regelen die wij voor u in de offerte opnemen zodat u zich hierover geen zorgen behoeft te maken.

Kwaliteit

Janssens Krijgshistorie streeft naar een zo hoog mogelijk kwaliteitsniveau. Hiertoe hebben wij met de grootste zorg reisvoorwaarden opgesteld. Hierdoor bent u verzekerd van een excellente dienstverlening. Deze reisvoorwaarden vindt u onder het tabblad ‘Bedrijfsgegevens’. Tevens schenken wij veel zorg aan onze offertes zodat u precies weet wat u van ons kunt verwachten. Het is vanzelfsprekend dat de begeleiding deskundig en ervaren is.

Arrangementen

Menu:

– Vertrek op vrijdag 12:00 uur uit Nederland; vertrek vanuit accommodatie op zondagmiddag;
– Deskundige, ervaren en persoonlijke begeleiding door Janssens Krijgshistorie;
– Vervoer per comfortabele personenbus;
– Sfeervolle en goed verzorgde accommodatie;
– Een leerzame presentatie.

Afwijking van het menu is bespreekbaar, wij denken graag met u mee.

Á la carte:

– De datum van vertrek;
– Het aantal deelnemers(1-7 personen);
– Een reis- en annuleringsverzekering.

Gidsen

Het is tevens mogelijk separaat een gids, los van een reisarrangement te boeken.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan en ontdek uw mogelijkheden!

 

Ga terug naar de homepage